Agriturismo Al Marnich

Na gisteren nog precies 12 uur reizen aangekomen te zijn in het plaatsje Schignano en in ons verblijf Al Marnich, hebben we kunnen uitrusten en genieten van het uitzicht vanaf ons plekje en de heerlijke maaltijd.

Vandaag begonnen met de eerste wandeling vanuit Al Marnich. Dat was wel weer even wennen. Bijna 8 km, waarin we bijna 500 mtr hebben geklommen (en gedaald).

https://api.sportstracker.com/workout/ankomulder/5b852fe2e883bf7fe2c45efe

Maar het uitzicht was de moeite waard.

Toen we vertrokken had de hond van Al Marnich gelijk in de gaten dat we gingen wandelen, en daar had zij ook wel zijn in. Dus ze is lekker meegelopen de hele weg. Ons regelmatig de weg wijzend door alvast vooruit te lopen en dan om te kijken waar wij bleven.

Nu weer lekker op het terrasje met een kopje thee en een (e-)boek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *